В невероятна каша се забърка футболист на име Мохамед Анас. За броени часове той се превърна в световна знаменитост, след като посвети победа на съпругата си и на... своето гадже. При това - пряко по телевизията в интервю след мача.

Ганаецът носи екипа на южноафриканския "Фрий Стейт Старс" и бе избран за №1 в двубоя срещу "Аякс Кейп Таун", след като отбеляза два гола във вратата на съперника. Щом видя микрофона, Анас благодари на Бог и на своите фенове. Но вместо да спре дотук, ненадейно добави: "Също на жена ми и на приятелката ми...Извинете, имах предвид жена ми."

Осъзнал фаталната си грешка, Мохамед опита да омилостиви съпругата си директно в ефир. "Толкова съжалявам... Обичам те ужасно много, обичам те от цялото си сърце."

По-късно клетникът разясни, че всъщност е имал предвид своята дъщеря, която вместо daughter наричал girlfriend и всички в семейството му били наясно с този факт.

"Нямам никаква любовница. Не се притеснявам от нищо - с жена ми сме заедно от 7 години. Обичам я много, тя ме дари с две прекрасни деца. Знае що за човек съм и всичко е наред. Вече съм известен - познават ме хората в цял свят."

Това е съвсем вярно, Анас. Само дето поводът не е за гордост...