Предизвикателството с тоалетната хартия стига нови хоризонти. След като завладя футбола и художествената гимнастика, дойде ред и на родния волейбол.

Най-опитният играч в състава на "Черно море" - посрещачът Явор Генов, показа свой прочит на "упражнението" с руло тоалетна хартия.

Преди да започнат да си подават "топката", с племенницата му Мартина Димитрова, която също е волейболистка, си слагат дезинфектант, като през цялото време носят предпазни маски.

Те си разменят няколко паса, а изпълнението завършва със забивка в камерата, която снима нетипичното разиграване.

Разпространението на коронавируса доведе до извънредни мерки в световен мащаб, което предизвика опашки в хранителните магазини и презапасяване не само с продукти от първа необходимост, но и с много тоалетна хартия. А това отприщи креативност в социалните мрежи и много, много колажи и мемета. Футболистите доста бързо намериха алтернативно приложение на тоалетната хартия, използвайки я като топка.

Мартин Петров записа видео, в което жонглира с рулото от най-търсения артикул и предизвика приятелите си да направят поне "10 крачета", а Димитър Бербатов и Стилиян Петров приеха с "финес" хвърлената ръкавица.

Вдъхновени от идеята на Мартин Петров, гимнастичките Катрин Тасева и Невяна Владинова пък измислиха оригинални съчетания.

bTV призовава: останете си вкъщи!