Гриша Ганчев е обещал да си помисли дали все пак да не остане в ЦСКА. Това твърдят фенове на клуба в отворено писмо.

Привържениците, за които се смята, че са присъствали на срещата със собственика на клуба в четвъртък, отново отправиха призив към Ганчев и "червената" общност.

Запалянковците припомнят доброто представяне на ЦСКА в групите на Лига Европа и изразяват пълна подкрепа към настоящия собственик, като се надяват съвсем скоро отново да са на трибуните, откъдето Гриша Ганчев ще усети голямата им подкрепа.

Снимка: БГНЕС

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

"Отворено писмо

До г-н Гриша Ганчев

До "червена" България

Уважаеми г-н Ганчев,

Както част от нас (една малка част) Ви заявихме и по време на вчерашната ни среща, има само един път възраждането и развитието на славния ЦСКА да продължи. И той е Вие да сте начело, да ръководите клуба, както го правите до момента - с всеотдайност, любов и професионализъм. Няма да повтаряме отново всичко, което се случи на ЦСКА в последните години. Факт е, че любимият ни отбор е спасен и се завърна там, където му е мястото, където се чувства най-добре - на голямата европейска сцена! Искаме да изживеем още вечери като тези по време и след мачовете с БАТЕ, "Базел" и "Рома"!

Ние вярваме във Вас, винаги сме вярвали! Ние сме хора, които обичаме ЦСКА с цяло сърце и до последен дъх. Ние предаваме тази любов на нашите деца и внуци. Искаме някой ден, когато няма вече да сме на този свят, там, на "Армията", у дома, да бъдат те!

За пореден път се убедихме, че любовта Ви към ЦСКА е точно като нашата и тяхната - искрена и чиста. Видя се в очите Ви, усети се чрез думите Ви.

Дълги години се занимавате с футбол. Доказахте се като отличен ръководител, човек, който знае и може да управлява футболен клуб по най-добрия начин. Най-големият плюс е, че за Вас ЦСКА не е просто един футболен клуб. Не сте изпратен насила в ЦСКА и никой не може да Ви прогони!

Снимка: Lap.bg

Вчера не чухме от Вас категорично "Да, оставам!", но чухме обещание да помислите сериозно върху думите ни и върху Вашето решение, обявено пред дни. Надяваме се то да се промени - заради всички, които обичат и милеят за ЦСКА. Тези хора знаем, че Вие сте точния човек!

А ние... Ние ще продължим да сме там - на трибуните. Дано скоро се завърнем и всички в клуба усетите голямата ни подкрепа.

ЦСКА са четири ГОЛЕМИ и ЗЛАТНИ букви. ЦСКА беше в руините през лятото на 2015-а година. Вие спасихте клуба и, вярваме силно в това, ще сте си у дома още дълги години!

Заради бъдещето на ЦСКА, заради нашите деца!

От привърженици на ЦСКА, които винаги са на своите места в Сектор "А" и Сектор "В".