Феновете на ЦСКА са събрали 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов и са ги внесли в деловодството на клуба, стана ясно от публикация в социалните мрежи.

Треньорът на "армейците" бе санкциониран за "уронване на престижа на съдиите" сред мача срещу "Локомотив" София от Първа лига.

"Група фенове от различни сектори и фракции самостоятелно събраха сумата за глобата на Стойчо Младенов, която той получи заради интервюто си след мача с "Локомотив" София. Смятаме, че всеки един армеец, който защитава пламенно ЦСКА, заслужава нашата безрезервна подкрепа. Време е всички да проумеят, че едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и славоблудства. И ще продължим да го доказваме!", написаха запалянковците от "Трибуна Сектор Г".

В четвъртък (9 декември) ЦСКА ще се надява и на подкрепа от трибуните при домакинството си на "Рома" в последния мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.