Клубът на привържениците на "Ботев" Пловдив призова феновете да подкрепят отбора в предстоящите мачове и най-вече в неделното дерби с "Левски" в Коматево.

"Канарчетата" планират да създадат неповторима атмосфера и да помогнат на любимците си да нанесат първо поражение на "сините" под ръководството на италианеца Делио Роси.

Ето обръщението на КПБП на своята фейсбук страница към бултрасите:

"Скъпи ботевисти, по-рано тази седмица ние декларирахме пълна подкрепа към треньорското ръководство и футболистите на "Ботев" Пловдив. С оглед на представянето ни по трибуните и всички незабравими мигове, които тези момчета ни подариха, наш ДЪЛГ е да им дадем това, което им дължим, а именно огромна подкрепа в предстоящите мачове.

Независимо всичко около клубното ръководство, нашата работа е на трибуните, където да подкрепяме "Ботев", а "Ботев" не е този или онзи, "Ботев" е нещо много по-голямо!

Всички на базата в неделя, нека най-после припомним кои сме ние, нека Южната трибуна бъде по-жива от всякога!

Пропуските за двубоя ще бъдат на обичайните цени от 10 лева за Централна трибуна и 8 лева за Трибуна Юг.

Магазинът в "Коматево" ще работи от 10:00 до 18:00 часа в петък, от 10:00 до 14:00 часа в събота и от 14:00 до 22:00 часа в деня на мача.

Срещата "Ботев" - "Левски" е в неделя, 10 септември, от 20:00 часа на Футболен комплекс Ботев 1912", пишат организираните фенове на "жълто-черните".