Нападателят на Германия Томас Мюлер използва социалните мрежи, за да се извини за фрапантния си пропуск в мача с Англия от осминафиналите на Евро 2020. При резултат 0:1 играчът на "Байерн" Мюнхен изпусна сам срещу вратаря, а няколко минути по-късно Хари Кейн подпечата огромния успех на "Трите лъва".

"Ето го онзи момент, който ще помниш до края на кариерата си, и с който всяка вечер ще заспиваш. Този момент, за който си тренирал и живял като футболист. Моментът, при който нещата са само в твоите ръце да върнеш отбора си обратно в играта в завързан елиминационен двубой и да изпратиш в екстаз цялата нация. Да получиш този шанс и да го изпуснеш... това адски боли.

Снимка: Reuters

Целият национален тим го боли, всички мои съотборници и треньори, които ни вдъхнаха увереност да бъдем на това място точно в този момент. И в крайна сметка ми е най-болно заради германските привърженици, които независимо трудностите бяха зад нас и ни подкрепяха по време на европейското първенство. Благодаря ви за подкрепата!", написа Мюлер в "Инстаграм".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Thomas Müller (@esmuellert)