Въпреки снега и ниските температури в Англия, звездата на "Тотнъм" Хари Кейн успя да стопли сърцата на футболните фенове с невиждан жест. Футболистът покани двойка от САЩ да му гостува при следващия мач на неговия тим!

Всъщност историята на Кен и Бранди Сакстън от Далас е трогателна. Двамата са фенове на "шпорите" и решават да предприемат лудо пътуване, което трае 31 часа. 

Двойката преминава общо близо 8000 км - от Далас, през Лондон, та чак до Източен Ланкашър. Там, на стадион "Търф мор" "Тотнъм" трябва да гостува на "Бърнли". 

Неприятната изненада идва заради времето. Бурята "Аруен" направи невъзможно провеждането на мача заради обилния снеговалеж. Така срещата беше отложена, а Кен и Бранди не успяха да осъществят мечтата си и да видят "Тотнъм" на живо.

И тук в историята се включва Хари Кейн. В профила си в социалните мрежи футболистът обяви, че иска да бъде домакин на семейството, когато решат отново да посетят Англия, за да гледат мач на любимия тим.

"Току що ми пратиха този туит, като съжалявам много за вас. Заради вашата отдаденост бих искал да ви поканя на домакински мач като мои гости, когато отново сте в Лондон", обърна се Кейн към двойката от Тексас.

Остава двамата американци да решат кога ще се възползват от гостоприемството на футболиста.