Антъни Джошуа се закани да нокаутира Кубрат Пулев в 11-ия рунд на мача за световната титла по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF). Срещата е на 20 юни на стадиона на футболния "Тотнъм" в Лондон.

Шампионът разкри в интервю за компания за онлайн залози, че вероятно ще приложи различна тактика от тази, с която си върна поясите в реванша с Анди Руис.

Джошуа вярва, че Кобрата ще се боксира умно, тъй като вече веднъж е пропуснал шанса си да стане световен шампион.

"Той е в играта от известно време. Изкачи се до най-високото ниво, но беше победен (б. ред. - от Владимир Кличко). Той показа, че умее да се движи по ринга, но загуби. Веднъж вече имаше своя шанс, а сега се връща за втори, като най-вероятно ще се опита да изиграе ходовете си правилно. Очаквам по-изчистен и умен Пулев. Знам, че той може да удря, защото има няколко нокаута във визитката си", каза британецът.

"Стиловете ни си приличат", каза още шампионът. "Със сигурност ще имаме сериозен мач. Ще видите много умения и най-вероятно ще се стигне до нокаут, защото имате двама боксьори, които умеят да удрят“.

Антъни Джошуа има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба.  Активът на Кобрата на професионалния ринг е 28 победи, 14 от които с нокаут, и 1 загуба.