Собственикът на шампиона "Лудогорец" Кирил Домусчиев смята, че тимът му е много по-напред спрямо конкурентите си в Първа лига и скоро не може да бъде достигнат. Това сподели бизнесменът след финала при ветераните между "Лудогорец" и "Витоша" Бистрица на премиера Бойко Борисов.

"По-скоро ние сме напред пред другите. Колкото и да вървим назад, те още не могат да ни стигнат", каза Домусчиев по повод конкуренцията. "Равенството в последния кръг е крачка напред, но малка. Сериозна крачка към титлата щеше да бъде победа. Затова първенството ни е интересно и е по-гледаемо от чуждестранните", заяви Домусчиев.

Снимка: Lap.bg

Този уикенд "Лудогорец" посреща "Левски" в дербито от 34-ия кръг. Разградчани водят с 3 точки пред ЦСКА, а до края на сезона остават 3 кръга.

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта в последните няколко месеца. В мача с "Левски" обаче всички трябва да дадат максимума от себе си. По-възрастните трябва да покажат, че класата е вечна, а по-младите да докажат, че има причина да са при нас. Не знам откъде идва този спад при нас, не мога и аз още да си го обясня. Видно е, че имаме и силни мачове и слаби мачове. Видно е, че отборът е позастарял, сред най-възрастните отбори в топ 10 в Европа сме", коментира Домусчиев.

Босът на "Лудогорец" потвърди, че Стойчо Стоев остава начело на седемкратния шампион: "Той пое риска да поеме отбора, когато е в криза. Нито е работил по селекция, затова ще остане и ще работи по новата селекция и окомплектоването на отбора. По тези неща трябва да го съдим"