Треньорът на ЦСКА Добромир Митов разкритикува играчите си след нулевото равенство с черногорския "Титоград" в мача-реванш между двата тима от първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Армейците" продължават напред заради разгромната победа с 4:0 на "Българска Армия" преди седмица, но Митов заяви, че следващият съперник - хърватския "Осиек", е далеч по-тежък.

"Казах им, че трябва да излезем напълно мобилизирани. Видяхте, че през първите 20 минути държахме инициативата. След това се получи спад в нашите редици. През втората част вдигнахме оборотите и не им дадохме шанс. Важното е, че продължаваме напред в турнира. Наистина беше важно днес да не получим гол. Ние сме ЦСКА и трябва да създаваме ситуации и да бележим голове", коментира наставникът на "армейците".

"В един отбор всички са титуляри и всички са резерви. Правят се промени. На всеки ще даваме шанс, всеки ще получи възможност за изява. Отборът на "Титоград" е един много добре организиран състав. Трябва да бъдем внимателни, нямаме право да подценяваме нито един отбор. Ще бъде много по-трудно срещу "Осиек". Ние се редуваме. Аз, Милош и Люпко. Аз не виждам проблем с това. Ние сме екип, решенията ги взимаме всички заедно"