Има няколко действащи футболисти, на които им приляга ролята на Дядо Коледа, но никога не сме си и помисляли, че една от най-добрите млади звезди ще влезе в ролята на белобрадия старец. Е, на Коледа стават чудеса!

Килиан Мбапе многократно е доказвал, че има голямо сърце. Направи го по време на мача на неговия "Пари Сен Жермен" срещу "Амиен", когато дари с прегръдка свой невръстен фен, нахлул на терена.

 
 
 
View this post on Instagram

@psg

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe) on

Часове по-късно пък сложи бялата брада, облече червения костюм и се превърна в Дядо Коледа. Тази дегизировка му беше нужна, за да зарадва част от децата в школата на парижани. Компания му правеха президентът на тима Насер Ал-Хелаифи и друга от големите звезди на терена - уругваецът Единсон Кавани.

Близо 250 деца се снимаха с Дядо Коледа. Освен възпитаници на школата, мача с "Амиен" от трибуните изгледаха и малчугани, на които клуба помага в кампанията "Децата на първо място". Две от тях пък имаха честта да сложат началото на срещата и да бъдат поздравени от целия стадион и звездите на парижкия гранд.

Снимка: Instagram

Импровизираното парти след премина с много усмивки, снимки и подаръци.