Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) отложи разглеждането на жалбата на "Левски" след мача с "Лудогорец" за следващото си заседание.

Днес комисията се събра, но само за да накаже със спиране на правата за един мач и парични санкции получилите червени картони в снощното дерби Божидар Митрев (200 лв.) и Сисиньо (500 лв.).

"Разглеждането на инцидентите от срещата както и подаденото в срок сезиране на ДК от ПФК „Левски” София съобразно чл. 11, ал.5 от ДП 2017/2018 се отлагат за следващото редовно заседание на комисията. Дисциплинарната комисия при БФС изисква становище на Съдийската комисия при БФС по компетентност.", се казва в протокола от заседанието, публикуван на официалния сайт на БФС.

"Сините" недоволстват от жълтия картон на Натанаел, който удари в лицето Антонио Вутов. Според тях съдията е трябвало да предприеме по-сериозни мерки. 

От "Левски" имаха претенции и за неотсъдена дузпа за тях в добавеното време на първото полувреме. Те имаха такива претенции и за игра с ръка на Анисе по-рано в мача.