Изпълнителният директор на "Левски" - Дияна Иванова, е убедена, че бъдещето на клуба зависи изцяло от феновете на "сините". Тя заяви, че финансовото състояние на отбора е стабилно, а задълженията скоро ще бъдат погасени.

"Финансовото състояние на клуба е стабилно. Бъдещето на "Левски" зависи най-вече от привържениците. Ако всички заедно не се борим за това бъдеще, не можем да очакваме благоволението на един човек. „Левски" няма задължение към служителите си, нито към футболисти – настоящи и бивши. Бъдещето зависи от нашата обща съвместна дейност. Ако избегнем всички спекулации, можем да издигнем имиджа на "Левски". Клубът има дългове като акционерно дружество. Скоро мисля, че ще ги погасим. Не защото очакваме някакви пари, а защото регулярно ги покриваме“, обясни още Иванова.

Тя разкри, че не е лесно за жена да бъде начело на футболен клуб, но е убедена, че опитът ще ѝ помогне да се справи със задълженията.

"Аз не съм първата в света изпълнителен директор на футболен клуб. Не съм тренирала футбол. Това не ме прави по-лош ръководител. Моята работа е да организирам така дейността в клуба, че дружеството да може да се самоиздържа. Трудно е да си жена във футбола. Трудно е да си жена на ръководен пост, където и да било. Но аз мисля, че жената има много качества. Тя може да мисли за много неща едновременно и да бъде добра във всички от тях", заяви шефката на "Левски".

Като проблем за клуба Иванова посочи липсата на фенове на стадиона.

"За мен е изключително важно феновете да заемат местата си. Те са много активни в интернет, но не са активни на стадиона. "Левски" има твърди привърженици, които винаги са до отбора. Мисля, че любовта към отбора не зависи на кое място е той", беше категорична тя.

Дияна Иванова взе участие в пресконференция, на която беше обявено сътрудничеството между "Левски" и асоциация "Докосни дъгата", даваща подкрепа на деца болни от диабет.

Школата на "сините" ще предостави на две деца на седемгодишна възраст право на безплатен тренировъчен процес на стадион "Георги Аспарухов", а болни от диабет малки привърженици ще получават безплатни билети за домакинствата на мъжкия тим.