Основната задача на новия наставник на "Левски" Георги Дерменджиев ще бъде да върне тима към победите с агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Това заяви самият той преди да се присъедини към лагера на тима в Кипър.

Бившият треньор на "Лудогорец" заминава още днес за Агиа Напа. Той заменя на поста Славиша Стоянович, който се разделя с клуба по взаимно съгласие.

"Всичко стана много бързо. Разбрахме се снощи с ръководството на "Левски". Ще имам пълната подкрепа на ръководните фактори на клуба. Не желая да правя някакви гръмки изказвания и да давам обещания. Няма от какво да се притеснявам, тъй като съм свикнал да работя под напрежение. Имам достатъчно натрупан опит и си знам възможностите. Трябва да се обединим, за да успеем. Първата ми цел е да върна "Левски" към победите. Всички знаем какво представлява "Левски". Това е голям отбор с богата история. Искам да играем агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Не мога да говоря за промени. Нека първо се запозная с наличните футболисти. Днес пътувам за Кипър, тъй като желанието ми е колкото се може по-бързо да започна работа с отбора. Няма какво да се заблуждаваме. Предстои ни много работа", каза Дерменджиев пред Sportal.bg.