Треньорът на "Левски" Делио Роси заяви, че е щастлив от класирането на неговия тим на финал в турнира за Купата на България, но изрази съжаление, че неговият тим не е победил в реванша срещу ЦСКА. "Сините" продължават към мача за трофея, след като постигнаха успех с 2:0 в първия мач и равенство 2:2 във втория.

"Щастлив съм заради момчетата и заради тези хора, които винаги ни следват. Единствено съжалявам, че не победихме. Да преминеш полуфинала срещу най-големия си съперник е много хубаво нещо. Това важи най-вече за хората, които са на стадиона. Нищо обаче не сме направили все още, защото има още един мач", каза италианския специалист и добави:

"И в двата мача се видя, че сме по-добрият отбор. Особено днес, с десет човека, бяхме с високо вдигнати глави. Жалко, че не победихме."

Роси е доволен от отборния дух в тима по време на мача, особено след като Тиам получи червен картон и "Левски" остана с 10 души на терена.

"Видя се, че сме повече от отбор. Да се играе с десет човека не е лесно, въпреки че сме подготвени за такава ситуация. Важно е, че продължихме да търсим гола и имахме добри положения за това. В края на краищата работата дава резултат.", доволен е Роси.

На финала на 9 май "сините" ще играят срещу "Славия".

"Срещу "Славия" обаче ще бъде трудно, защото ще бъдем фаворити. Това винаги е по-трудно", каза той.