Надиграхме ЦСКА, заяви старши треньорът на "Левски" Делио Роси след победата с 2:0 в първия полуфинален мач от турнира за Купата на България. Италианецът разкри, че е е направил промяна с позицията на Габриел Обертан по идея на собственика Спас Русев.

"Показахме доста лоши игри в последните три мача, но във футбола след лоши загуби идват и хубави победи. Обертан не е играл на тази позиция от 2015 година. Говорихме с него и ми каза, че преди наистина е действал на фланга. Но трябва да кажем, че това е идея на президента, той даде тази идея Обертан да играе отдясно", разкри Роси по отношение на странния си ход.

"Това се случва на всички отбори. Имахме положения, стояхме по-добре на терена от тях и се представихме по-добре. Щеше да бъде по-добре да вкараме и трети гол, което щеше да ни даде по-голямо спокойствие, но вчера видяхте, че и "Барселона" не успя да удържи такава преднина", каза италианският наставник на "сините".

"Нашата идея беше да се движим, да маневрираме и да бъдем близо до вратата им. Създадохме повече положения", допълни Роси.