Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров заяви, че преди да критикуват, феновете на тима трябва да добият реална представа за възможностите на отбора. Той заяви своето доверие към треньора Николай Митов и обяви, че специалистът ще води "сините" и през следващия сезон, въпреки трудната победа над "Верея" по време на баража за участие в Лига Европа.

"Левски" и старозагорци завършиха 1:1 в редовното време, а победителят беше определен след дузпи. Въпреки успеха, на няколко пъти от трибуните се чуваха скандирания с искане за оставка.

"Феновете трябва да имат реална представа за това с какво качество като футболисти разполагаме в момента. Нека първи направим селекция това лято, да дойдат футболистите, които искаме, и тогава ще правим крайни оценки и ще говорим. Не виждам защо трябва да коментираме поста на Митов. Не е имало момент, в който въпросът за смяната му да е стоял на дневен ред. Аз също чух призивите на феновете, но вярвам в неговите качества. Да не кажа голяма дума, но не съм видял друг отбор в "А" група, който да използва толкова много юноши в така важен двубой", Каза Боримиров след края на мача.

"Ядосвам се само за едно - че получихме гол в последната минута. Ние сме царе да получаваме или в първата, или в последната минута. Това говори за загуба на концентрация. Като цяло мисля, че днес играхме добре. Имаше много напрежение преди тази среща, но отборът се представи на добро ниво. Смятам обаче, че и главният съдия можеше в някои моменти да покаже, че наистина е там, на място. Днес имаше директен удар в лицето на Николай Кръстев, но никой нищо не каза, не отсъди", оцени той.