Христо Стоичков е превзел сърцата на милиони футболни фенове у нас и по света! А вече се е насочил и към пазара на дрехи и храна. 

Камата събра своите приятели и журналисти, за да представи своята марка дрехи. Моделите са спортни, като всеки от тях има върху себе си логото - преплетени букви H и S, както и осмица, която Стоичков носеше на гърба си по време на активната си спортна кариера.

Снимка: Lap.bg

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене", обясни Камата.

Снимка: Lap.bg

Освен за добрия външен вид, футболната легенда се е помислил и за това почитателите му да са сити!

На пазара вече има суджуци, които не са в обичайната форма на подкова, а на осмица. Тяхно лице е Стоичков, който почерпи гостите си с новите лакомства. 

Снимка: Lap.bg

Сред гостите на събитието бяха изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз до конгреса на 11 декември - Михаил Касабов, както и шефът на волейболната федерация Любо Ганев.