На крилете на любовта! Така ще заминат за олимпийските игри в Токио една от гимнастичките от ансамбъла Ерика Зафирова и Дейвид Хъдълстоун, който има квота в спортната гимнастика.

Двамата предприеха една от най-важните крачки в живота си дни преди най-авторитетния спортен форум. Пред близки и приятели Дейвид падна на колене и попита своята красива любима "Ще се омъжиш ли за мен?". 

Развълнуваната Ерика веднага се съгласи, а на ръката ѝ вече има пръстен с диамант!

Снимка: Instagram

Двамата вероятно ще започнат подготовка за сватбата след Игрите. В Токио и Ерика, и Дейвид за първи път ще усетят олимпийската емоция. Тя ще бъде част от ансамбъла, а той спечели правото да представя България в спортната гимнастика, като заминава за Япония още тази вечер (16 юли). 

Неговата годеница, заедно с останалите момичета, ще се качи на самолета в сряда (21 юли).

Снимка: Instagram

Ерика и Дейвид са заедно от близо 3 години. Двамата живеят заедно в София и се подкрепят в трудните моменти на състезания и тренировки. 

А свидетели на един от най-важните моменти в живота им станаха момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, треньорката на грациите Весела Димитрова, както и вече бившите гимнастичка и добра приятелка на Ерика - Ренета Камберова. За да подкрепят Дейвид във важния момент присъстваха негови колеги от залата по спортна гимнастика. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simona (@simonadyankova)

Очаквано, след важното "Да!" двамата влюбени получиха стотици поздравления в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@kamelya_stoilova)