Тази вечер ЦСКА гостува на "Титоград" в мач-реванш от първия предварителен кръг в Лига Европа. "Червените спечелиха убедително с 4:0 в София преди седмица, но треньорът Добромир Митов заяви, че черногорците са коварен съперник и няма място за подценяване. 

Въпреки категоричната като резултат победа в първия мач, "червените" показаха слабости на моменти, затова Митов държи всички да играят сериозно и отговорно и да дадат всичко от себе си, защото "фланелката не се подарява, тя се заслужава".

Снимка: Lap.bg

След победата над "Титоград", "армейците" направиха 2:2 с "Етър" на старта на първенството след грешки в отбрана, а ръководството не остана никак доволно. Треньорският екип трябва да се опита да намери добра стратегия предвид сгъстения цикъл, защото през уикенда предстои гостуване на "Черно море", след което евентуално и първи мач с хърватския "Осиек".

"Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на "Титоград" ни създаде доста главоболия. Ще подходим напълно сериозно и отговорно. Виждате, че в нашия отбор има доста нови футболисти, имаме нужда от още малко сработка и в бъдеще ще работим по-добре", каза Митов на пресконференцията преди мача в Подгорица.

"Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач (б.ред. - равенството с "Етър" 2:2 в първия мач от новия сезон в Първа лига). Надявам се в бъдеще да сведем до минимум грешките, не само в защита, а навсякъде."

Снимка: Lap.bg

"Ние трябва да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята, направихме обстоен анализ с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя потенциал, да се представим на ниво, защото "Титоград" не е отбор за подценяване."

"Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Всеки трябва да си заслужи фланелката.", каза още треньорът.

Митов няма да може да разчита на десния защитник Стойчо Атанасов, който е болен, а Божидар Чорбаджийски продължава да изтърпява наказание. Капитанът Николай Бодуров замина с тима за Черна гора, но все още не е ясно дали ще вземе участие в мача довечера.