ЦСКА проведе първа тренировка, след като в неделя победи "Левски" с 1:0. Голмайсторът в дербито Фернандо Каранга не пропусна да покаже своята признателност към феновете на ЦСКА, които го подкрепят безрезервно. 

Осем играчи не присъстваха на тренировката, защото са на лагер с националните отбори на България. Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов са с представителния тим на страната, Александър Георгиев и Стойчо Атанасов са част от състава на младежкия национален отбор за предстоящата евроквалификация срещу Словения, а Никола Борисов и Радослав Живков са в Испания, където в момента България U19 се бори за място на ЕВРО 2018.

Освен юношите Валентин Антов и Божидар Чуканов от набор 2000, които се подготвят с мъжкия отбор, днес към тима се присъединиха и Даниел Йорданов и Иван Митрев от набор 1999, както и Асен Дончев (2001г.).

Всички играчи са здрави и на разположение на треньора Стамен Белчев за контролата срещу "Струмска слава" Радомир в събота (24 март). Двубоят ще се играе на базата в Панчарево от 11 ч. и ще бъде излъчен на живо по CSKA TV и в официалната страница на ЦСКА във "Фейсбук".