ЦСКА е започнал преговори с Любослав Пенев за треньорския пост, научи БТА. В последните дни се споменаваха и варианти като македонеца Чедомир Яневски и сърбина Владан Милоевич, които обаче са поискали твърде много пари, за работят на "Армията".

Към момента шансовете Пенев да поеме ЦСКА обаче не са големи, защото между двете страни има сериозни разминавания, но не е изключено те да бъдат изчистени до началото на подготовката на "червените" през юни. 

За последно Пенев води втория отбор на "Валенсия" - "Местая". Бившият национален селекционер обаче напусна, за да участва в изборите за президент на БФС, които загуби срещу Борислав Михайлов.

Междувременно БТА предаде също, че ЦСКА вече е постигнал съгласие със Стивън Петков и ще привлече почти със сигурност голмайстора на "Ботев" Пловдив, който е с изтичащ договор. "Червените" искат и Тодор Неделев, но той е обвързан с германския "Майнц" за още две години и вариант да играе на "Армията" има само посредством наем. Именно по този начин той прекара последните два сезона в "Ботев".

ЦСКА започва подготовка на 8 юни.