ЦСКА U19 взе с 2:0 второто издание на Вечното дерби в Елитната група при юношите. "Армейците" победиха и през есента със същия резултат на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

"Червените" стартираха силно в мача и буквално натикаха сините в тяхната половина. Момчетата на Ивайло Станев създадоха от самото начало няколко отлични положения, но гол във вратата на "Левски" така и не падаше.

Гредата също помогна на гостите в една ситуация. Все пак логичното се случи и в 42-та минута Радослав Живков откри резултата след поредната отлична атака на ЦСКА. Неговият първи удар бе отбит от вратаря на гостите, но при добавката вече нямаше прошка и така ЦСКА се оттегли на почивката с гол аванс.

Второто полувреме започна и с второ попадение, което бе дело на вратаря Слави Петров, който от своето наказателно поле порази противниковата мрежа. "Армейците", в чийто състав имаше и доста състезатели от U17, продължиха да контролират изцяло събитията на терена и създадоха още опасни положения пред вратата на сините, но до трето попадение във вратата на Шейтанов така и не се стигна.

След този кръг ЦСКА U19 продължава да е едноличен лидер в Елитната група.