Мачът от груповата фаза на Лига Европа между ЦСКА и "Йънг Бойс" се превърна в истински хит в социалните мрежи. Но не заради много и атрактивни голове. Все пак швейцарците победиха с 1:0.

Метеорологичните условия обаче стъписаха всички фенове, които се опитаха да гледат срещата. 

Още в началото на мача над националния стадион "Васил Левски" започна да се спуска гъста мъгла. През първите няколко минути видимостта беше нормална, но след това нещата станаха сериозни. Трудно се виждаше на терена, където през второто полувреме футболистите играха с оранжева топка. На телевизионния екран пък беше почти невъзможно да се различават главните действащи лица, въпреки усилията на снимачния екип.

Снимка: Reuters

В социалните мрежи това не остана незабелязано.

От "Йънг Бойс" показаха в своя профил как е изглеждала обстановката. "Но все пак победихме" - видяха позитивния развой швейцарците.

"Трудно е да разберем какво се случва на терена", пишат в социалните мрежи.

Фотографите видяха красотата в мъгливия мач и композиция с човешки фигури на интересен фон.

Испанският спортен журналист Жауме Навейра откри "истинска драма" в условията в София.

В Англия, където подобни ситуации са ежедневие, определиха времето като "леко мъгливо".

Феновете на следващия противник на "червените" в Лига Европа - "Клуж", също бяха впечатлени от плътната пелерина, която се спусна над стадиона.

А в Турция се питаха виждат ли футболистите пред себе си.

Новината за софийската мъгла стигна чак до Швеция. Там отчетоха, че първото полувреме е свършило, а "Йънг бойс" водят. "Не че видяхме как вкараха", добавиха в един от профилите в "Туитър".

А ето какво се виждаше точно от пистата на стадиона. 

"Нищо не се вижда", писаха в Испания.