"Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и самия тон – то се усеща лъжата. Това, че я опипвал по задните части – изобщо не го вярвам. За мен е абсолютна измислица и се е възползвала най-вероятно, тъй като не е имало възможност за свидетели, които да защитят Кубрат", заяви в ексклузивно интервю пред bTV Евгени Веселинов - човекът, заснел последните кадри на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката.

Веселинов е главен редактор на bulgariCa.com - сайта на българската общност в Калифорния. Той е навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса. Единственият роден журналист, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо" с братята.

"Законите, колкото са на страната на дамите в Щатите, в Калифорния има едно много, даже по-силно отношение към тях и в тяхна защита и полза. И те това използват. Това, което казват за "gold digging", или златотърсачките. Съвсем не са малко тези, които опитват, опитват. Някои успяват", продължи Веселинов, който от години живее в Лос Анджелис. Създател е на първото българско училище там, както и на първия роден вестник.

"За мен нещата опират до една евтина златотърсачка – търсачка на миг слава, която играе ролята на жертва за пари и имидж... Откровено казано, въобще не съм обърнал внимание на Равало. Тя с нищо не направи впечатление. Тя направи впечатление, след като видяха реакцията на Кубрат, когато реши, че може да изкара някой лев и оттам тръгнаха нещата"

"С екипа на Пулеви изкарах доста време и мога да Ви кажа едно: това са хора, които, победили или не, приемаха абсолютно всички... Кубрат живееше за този двубой. Даваше всичко за този двубой и една седмица не спря да тренира и да търси начин да се зарежда"

"Това е едно голо обвинение за мен", категоричен бе Веселинов.

Дори лицензът на Пулев да бъде отнет за постоянно след изслушването, той веднага има право да кандидатства за подновяването му във всеки един друг американски щат, а шансовете му да го получи обратно са големи.