Четирите отбора, които достигнаха до полуфиналите в Шампионската лига са ясни - "Реал" Мадрид, "Атлетико" Мадрид, "Ювентус" и "Монако". Тимовете се справиха с конкуренцията в приключилия кръг на най-силния международен европейски клубен турнир и със сигурност имената им ще присъстват в урната за жребия. 

Въпреки напрегнатите сблъсъци в надпреварата до сега, най-интересното тепърва предстои!

Днес (21 април) от 13:00 ч. в Нион, Швейцария ще бъдат определени двойките, които ще излъчат финалистите в Шампионската лига. Церемонията ще бъде предавана пряко по bTV Action.

В надпреварата за мечтания трофей оцеляха рекордьорът по титли в турнира (11) - "Реал" Мадрид, италианския град с 2 титли от надпреварата - "Ювентус", още един испански представител, участвал във финалите през 2014 и 2016 г. - "Атлетико" Мадрид, както и подгласникът от 2004 г. - "Монако".

Възможно ли е да има мадридско дерби на полуфинала в Шампионска лига? Да! Жребият е отворен, което означава, че два отбора от една страна могат да се изправят един срещу друг.

Първите полуфинали ще се изиграят на 2 и 3 май, а реваншите са седмица по-късно.

Целта на четирите гранда е ясна - достигане до решителната среща, която тази година ще се проведе в Кардиф на 3 юни.

Още нещо ще стане ясно днес - кой ще бъде символичния домакин на финала. 

Така че не пропускайте първи да научите полуфиналните двойки в турнира Шампионска лига. Жребият започва в 13:00 ч. и ще бъде предаван пряко по bTV Action.