Шведският нападател на Брьондби Йохан Елмандер даде спецално интервю за bTV. Той и тимът му кацнаха на летище „Пловдив” днес с чартърен полет от шведския град Малмьо и ще се отправят към Стара Загора, ден преди мача от втория предварителен кръг на „Лига Европа” срещу Берое.

-Какво знаете за Берое?

-Вчера гледахме някои видео-записи с играта на Берое... Наясно сме с техния стил на игра. Знаем, че ще е трудно. Но сме добре подготвени. Тази вечер също ще гледаме видео-записи и ще анализираме играта на противника.

-Какви са Вашите очаквания за изхода на битката с Берое?

-Ще бъде тежък мач. Както казах, изгледахме видео-записи с двубой на Берое. Знаем, че са добър отбор..Труден съперник. Ще е много трудно и заради жегата на стадиона в Стара Загора. Но както казах, ние сме добре подготвени и ще дадем най-доброто от себе си.

-Каква е основната цел за Брьонби тази година?

-Разбира се, бихме искали да стигнем възможно най-далеч в Лига Европа. Борим се и за топ 3 в датската Висша лига. Там също няма да е лесно, тъй като има много добри датски отбори.

-Каква е Вашата прогноза за резултата от   двубоя в Стара Загора?

-Трудно е да се каже, но се надявам да се врънем с победа в Дания. Има два мача. Знаем, че е изключително важно да постигнем добър резултат тук. Смятам, че ще победим.