Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че "червените" без съмнение ще преследват трите точки, както и паричния бонус за победа при гостуването на румънския "Клуж" от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа утре (3 декември).

Българският отбор загуби шансове да се класира напред в турнира, след като от 4 мача има само 1 точка в актива си.

"По всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Не ми е поставена специална цел. Аз от себе си искам много и искам да оправдая доверието в мен. Трябва да мотивирам отбора и да играем по начина, по който играхме в последния мач.", заяви Акрапович, който застана начело на тима преди месец.

"Ще играем с голямо желание да се покажем на едно добро ниво и да спечелим точки. Това винаги ни е цел. Съжалявам, че не е възможно нещо повече. Всеки един мач трябва да се играе с голямо желание. Искам да вземем трите точки. Ние сме ЦСКА, най-големият отбор в България. Играчите трябва да знаят каква отговорност е това и винаги да сме готови да го покажем на терена", добави специалистът.

Снимка: Lap.bg

Всяка победа в груповата фаза на турнира носи на тимовете по 570 000 евро.

Акрапович заяви, че ще може да разчита на всички футболисти.

"Знаем колко мачове изигра отборът в последно време. Нормално е някои играчи да са изморени. Ако правиш много промени, няма как да намериш най-добрата ти форма. Ще опитам да направя промяна на един или два поста, ако някои са много изморени. Искам винаги да излизаме с най-добрия състав.", заяви той.

Снимка: Lap.bg

В "Клуж" проблемите идват от освобождаването на треньора Дан Петреску. Акрапович заяви, че не се интересува кой ще седне на скамейката на съперника.