Валери Божинов показа самочувствие след като откри головата си сметка за "Ботев" Враца. Нападателят на северозападния тим, който отбеляза попадението при равенството 1:1 с "Витоша" Бистрица, заяви, че класата е вечна, а във Враца има всичко нужно за успех.

"За мен бе важно да тръгна добре. Не само за мен, а и за отбора. Поздравления за момчетата. Имаше много голяма борба. Получи се зрелищен мач. И двата отбора търсеха победата. Резултатът е закономерен. Ще мислим за мача срещу ЦСКА, който също е много важен", каза Божинов.

"Моята цел е да вкарвам голове, да подавам, да играя за отбора. Повече от 11 месеца не съм играл в официален мач. Искам да благодаря на ръководството на "Ботев" Враца, на старши треньора Сашо Ангелов, че ми дадоха тази възможност. За мен е важно да играя. Класата е вечна. Не си правя комплименти. Имам всичко, което един футболист трябва да има, но трябва да играя", добави той.

"Искам да вдигна нивото, да вдигна самия себе си, да вдигна формата си. Няма да бъде лесно, но с помощта на отбора и с помощта на всички във Враца ще се получат. Трябват борба, труд и тренировки", завърши бившият нападател на "Левски".