Където и да отиде, Кристиано Роналдо привлича погледите. Особено когато трябва да бъде награден за най-добър футболист от началото на века!

Звездата на "Ювентус" блестеше от щастие на церемонията в Дубай, но бързо-бързо беше засенчен от... своята любима.

Джорджина Родригес за пореден път впечатли с визията си. Брюнетката, която е завладяла сърцето на Роналдо от началото на 2017 г., се появи в един от най-луксозните хотели в света с искряща червена рокля.

Снимка: Reuters

Тя се отличава с тънки презрамки и огромна цепка. От горе до долу е обсипана с малки кристали. Всъщност истинското произведение на изкуството е дело на компания, базирана в столицата на... Косово. "Лиа Стубла" е основана през 2010 г. в Прищина, а Джорджина явно е почитателка на смелите бляскави тоалети, тъй като не за първи път прибягва до услугите на фирмата. През септември 2020 г. тя се появи на филмовия фестивал във Венеция с модел в черно.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Червената рокля от Дубай очаквано е уникат и нейната цена е известна само за Джорджина, но пък обувките и чантата ѝ са на познати марки. Един чифт от тези червени шедьоври с ток, висок точно 12 см, е 546 евро. Чантата със златната дръжка е 990 евро.

Снимка: Reuters

Стигаме и до бижутата, които ще ви впечатлят. Те са направени от 18-каратово бяло злато, сапфири и диаманти. Обиците струват 56 000 евро, а колието - 304 000 евро. Те също са изработени специално за Джио. Ако искате да притежавате подобни, то на сайта на производителя може да намерите такъв модел, само че със сини камъни.

Снимка: Getty Images

Роналдо от своя страна беше избрал строг костюм, но вратовръзката му беше в синхрон с тоалета на красивата му дама - червена.