Бившият футболист на "Левски" Симон Сандберг направи шокиращи разкрития за престоя си при "сините". Шведът напусна столичния гранд през ноември, след като договорът му бе прекратен. Той се завърна в родината си, където подписа с местния "Хамарби". 

Защитникът призна в интервю пред "Aftonbladet.se", че група фенове на "Левски" са отишли в дома му и са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, ако не напусне отбора и страната. 

"Контузих коляното си, а от клуба поискаха да тренирам само месец след това. Казах им, че е невъзможно и че дори не мога да го докосна. Дадоха ми специална програма, по която да работя, но нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция. Там стана ясно, че положението не е добро. Отне ми пет месеца, но се възстанових, тренирах много всеки ден и станах по-добър", споделя Сандберг. 

Сандберг добавя, че бил изваден от състава и пратен да тренира сам няколко месеца преди контрактът му да бъде прекратен. Той разкрива още, че в съблекалнята редовно влизали фенове, които търсили сметка за представянето на "Левски".

Най-лошият момент за него обаче бил, когато една вечер отворил вратата на дома си за няколко мъже. 

"Казаха ми да напусна отбора и страната. Разбрали къде живея и щели да строшат всички кости в тялото ми. Наговориха ми още такива неща", разкрива шведът.