Голмайстор №1 на България - Димитър Бербатов, направи любопитен коментар за евентуалното преминаване на Джейдън Санчо от "Борусия" Дортмунд в "Манчестър Юнайтед". Според Бербо, английският национал би бил страхотно попълнение за "червените дяволи", но може да създаде луксозен проблем на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

"Джейдън Санчо би бил невероятен трансфер за всеки отбор, включително за "Юнайтед". Когато имаш толкова опции в нападение обаче, това се превръща в луксозен проблем и трябва да се взимат трудни решения. Някой трябва да остане на пейката и Оле трябва да му го съобщи... Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд са се наложили в световния футбол, а Мейсън Грийнууд заслужава да получи шанс да продължи развитието си, което не ми се иска да бъде спирано.", заяви Бербатов.

"Всеки знае, че "Юнайтед" може да си позволи да плати за Санчо. Ако се случи, клубът би бил доволен, но е сложно. Над 100 млн. лири са много пари, особено в сегашната ситуация, но съм сигурен, че той си струва. Всички в "Юнайтед" следят този трансфер. Рашфорд познава Санчо по-добре от повечето, тъй като играят заедно за Англия. Той ще приеме конкуренцията, но при атакуващите играчи ще се появят съмнения."

"Те ще го използват и като мотивация. Ако платят рекордна сума за Санчо, никой не очаква той да се седи на пейката. Така че, поне в началото той ще е в състава. Не забравяйте, че в един момент Юнайтед имаше Оле, Дуайт Йорк, Анди Коул и Теди Шерингам, а Оле ще си мисли, че може да се справи със ситуацията", каза още Бербо, който има 56 гола в 149 мача за "Манчестър Юнайтед" в периода 2008-2012 г.