Гарет Бейл си навлече гнева на своите шефове в клубния си "Реал" Мадрид, както и на милиони фенове на "белите" след мача на Уелс и Унгария

Футболистите от Острова постигнаха победа с 2:0, която ги класира за важните мачове на европейското първенство през 2020 г. Логично след последния съдийски сигнал празненствата на Бейл и компания бяха шумни. Привържениците обаче забелязаха едно знаме, което капитанът на Уелс и футболист на "Кралския клуб" развя.

Снимка: Reuters

"Уелс. Голф, Мадрид. В този ред" - това беше написано на флага, който висеше на трибуните. Самият Бейл се забавляваше, докато позираше зад него.

В последно време футболистът често е упрекван, че играе за националния си тим, а в клубния си е постоянно контузен. От началото на сезона той е изиграл едва 7 мача за "Реал" и е пропуснал 9. На фона на това Бейл е участвал във всяка една среща на националния тим на Уелс за 2019 г.

Той понася и огромни критики заради любовта си към голфа. Няколко пъти нападателят позира от игрището с клъба си, докато всички мислеха, че се възстановява от травма.