Тодор Батков се изказа гневно по адрес на разпределението на парите от телевизионни права. Адвокатът обяви, че „Левски” и ЦСКА няма да отстъпят в искането си средствата да бъдат разпредели по гледаемост. Той дори отсече, че ако и от ЦСКА са съгласни, двата клуба са готови да бойкотират първенството.

„Трябва да се промени в системата на разпределение на парите от телевизионни права. Трябва да се отчита обективно гледаемост. Но с реална пийпълметрия. Нека не бъркаме мачовете от „А” група с тези от Шампионската лига. Давам контрапункт Испания, там най - гледаните получават най-много.Това са Реал и Барселона.

Няма да отстъпим, но не искам да правим точно сега скандал. Ако колегите от ЦСКА са съгласни ,ще бойкотираме. БФС може да ни отнеме лиценза. Нека да отнемат нашия и на ЦСКА. Тогава да видим какво ще стане. Трябва да си преместят административната сграда в североизточна България”, изригна Батков, като по този начин отговори на Кирил Домусчиев, който заяви, че Лудогорец е най-гледан в „А” група.
 
Ето какво каза Батков при връчването на венците пред паметника на Васил Левски.