Селекционерът Георги Дерменджиев очаква добър резултат от мача срещу Уелс. Утре следобед от 16 ч. България гостува на "драконите" във втори мач от турнира Лига на нациите. Преди два дни "лъвовете" завършиха 1:1 срещу Ирландия.

Наставникът няма да може да разчита на капитана Петър Занев, който се контузи в предходния двубой. Освен това Дерменджиев загатна и за други кадрови проблеми.

"Искам играчите да направят добър мач, да изпълняват това, което им е казано. Очакваме добър резултат, в края на мача ще видим как ще е приключил двубоят. Бейл е играч от много висока класа, ще е чест и удоволствие той да бъде на терена, ще направим тактиката, за да можем да го спрем.", каза селекционерът на официалната пресконференция преди мача.

"Гледали сме доста мачове на Уелс, играчите са от висока класа, наблюдаваме и младите момчета, които се включват, но гледаме нашия отбор, ще се опитаме да неутрализираме съперника."

"Мачът с Ейре е зад гърба ни. Вървим напред. Имаме кадрови проблеми. Пет основни играчи ги няма, но това няма значение. Другите, които са тук, са добри футболисти. Не мога да кажа предварително състава. Времето е динамично и ние се съобразяваме с това. Наистина играчите на са в оптимална форма. Ще има рокади, но ще ги видите утре", каза още Дерменджиев.