Димитър Бербатов вече има свой химн. 11 талантливи деца му посветиха песен в знак на благодарност за подкрепата. 

Видео:

Химнът ще прозвучи за първи път на 14 юни - преди Мача на годината на стадион "Васил Левски". bTV Action ще излъчва пряко събитието от 18:00 часа.

Екипът ни получи възможността да бъде част от една от последните репетиции на децата преди голямото шоу. 

"Ти можеш както никой друг да даваш надежда и твоят отбор е тук". Това е стих от искреното послание, което децата изпращат чрез песен към Димитър Бербатов. Всички те през годините са били част от фондацията на нападателя. Текстът е на Йоана Мирчева, която има проста формула за създаването на творба, която 40 000 души ще чуят на стадион "Васил Левски".

"Трябва да си семпъл. Трябва да си много обран и трябва да ти докосва сърцето. Пиша така, както аз бих искала да го чуя. И като си го пея, да ми звучи естествено и хубаво", споделя Йоана. 

Композиторът Петър Алексиев, също е бил част от фондацията на Бербатов. Голмайсторът на България за всички времена е големият му идол. И сега една дълго чакана мечта на Петър се сбъдва.

"Най-хубавите спомени са от това, което е постигнал Бербатов. Събота и неделя съм си правил програмата спрямо неговите мачове. Когато бях по-малък също бях направил опит за химн на Бербатов. Той така или иначе не видя никакъв свят и не се чу никъде . Сега всичко е перфектно. Чувството е уникално да направиш химн за своя детски идол", заявява с усмивка Петър. 

Песента за Мача на годината на 14 юни е готова. Готов е и детският отбор от музикални таланти на Бербатов. Момчетата и момичетата ще стъпят на терена с екипи от 1-ви до 11-ти номер. И вече нямат търпение.