Тръгна си лятото, настъпи есента, а с нея дойде и "любимият месец" на треньора на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо. Статистиката сочи, че за последните 7 години, в този период отборите на португалеца нямат допусната загуба. 26-те победи и 7-те равенства доказват тази тенденция.

В началото на месеца, Реал се наложи с 4:0 над Еспаньол при гостуването си в Каталуния. Добро начало, което дава надежди за 8-ми пореден сезон без загуба през ноември.

Манчестър Сити е последният отбор, преодолял Моу през 2004 г. От тогава, вече 7 години във всички турнири, вкусът на загубата е непознат за треньора. Предстоящите мачове за Реал този месец са срещу Бетис, Олимпик Лион и Вияреал.

"Специалният" е водил отборите си в 53 мача през ноември. Спечелил е 37 срещи, в 13 от тях резултатът е бил равен, а едва 3 пъти се е озовавал на губещата страна. В 94 % от мачовете, Жозе е бил непобеден.  Две от загубите му са в Шампионската лига, като селекционер на Порто - срещу Легия (Варшава) и сегашния му отбор – Реал (Мадрид). Интересното е, че Моуриньо никога не е губил мач в местните първенства, където е бил треньор през този месец.