Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс отговори на критиките в испанската преса, според която той е в лоши отношения с треньора Жозе Моуриньо. Футболистът използва за това личната си страница във Фейсбук.
 

"В последните месеци несъзнателно бях свързан с няколко спорни въпроса. Ако не съм отпразнувал отбелязването на гол, то това е, защото съм тъжен (хората, които ме познават, знаят, че ако получа гол и мисля, че е можело да се намеся по-добре, се напрягам).

На следващия ден се каза, че не подкрепям съотборника ми Кристиано (аз съм толкова голям фен на неговата игра, колкото мога да бъда). Други казаха, че съм доносникът, от когото изтича информация. 
 

От гледанта точка на спортния ми живот и след 13 години в най-големия клуб в света, тези истории не са на място. Вярвам, че познавам хората в спортната преса, но да кажеш обратното, е доста оптимистично.
 

Има още един въпрос. Дали аз и Моуриньо не се разбираме? Човекът, когото уважам най-много от всички е треньорът, който изведе тима на пътя към успеха", написа Касияс.