Граждани сами ремонтират улицата си в столичния район "Красна поляна".  Дупките са токова дълбоки, че колите им засядат и не могат да преминат. Хората са запълнили дупките с тухли, за да могат да минават.

Гражданите, които живеят на тази улица са информирали общината за проблема.

Ремонтът на малките квартални улици е приоритет на този мандат на ръководството на Столичната община. Подадените сигнали обаче не вършат работа, твърдят живущите на улица "Дръстър".

Снимка: btvnovinite.bg

Районният кмет Иван Чакъров обясни, че в квартала доста улици са в тежко състояние. "Хората са прави, наистина от 40 години не са правени ремонти, по тях има и доста течове на вода, тъй като е стара мрежата. Миналата година влязохме доста силно във "Факултета" да оправяме улиците", обясни Чакъров. По думите му е започнал ремонт на улицата, но е спрян в началото на декември заради лошото време.

Първо ремонтираме тези улици, които са второстепенни, но са важни – по тях има голям поток от автомобили и те водят до обществени места като училище, медицински център или полицейско управление, уточни още районният кмет.