На 20.09 в ефира на bTV започва семейният сериал "Татковци". Главните роли в него изпълняват актьорите Филип Буков (в ролята на Алекс), Стоян Дойчев (в ролята на Радо), Павел Иванов (в ролята на Тодор) и Христо Пъдев (в ролята на Слави). В живота татко съвсем скоро e стаnал Христо Пъдев, а Стоян Дойчев очаква това събитие да се случи в живота му през декември. 

Филип Буков споделя, че има нужда от още време, за да се подготви за тази роля в живота си. 

"Като чета текста, когато ми го изпратят, много се забавлявам. Представям си приятели, които наскоро са станали родители, вдъхновявам се от това и го прилагам на снимачната площадка." 

 

Снимките са предизвикателство и за четиримата. Типажите на техните герои са различни и всеки е с различен характер.

"Аз съм аутсайдерът в тази група, защото не се познавам с останалите и идвам от малък провинциален град. Идвам в София с малката си дъщеричка, чиято роля се играе от изключителната Ая Алексиева." - споделя Павел Иванов. 

"Моят сложен персонаж е единственият с три момчета, собственик на пицария, леко патриархален, но чаровен тип. Но започват катаклизми в живота ми" - издава повече за ролята си Христо Пъдев.

Според Стоян Дойчев неговият герой е душата на компанията: "Твърде много обича бившата си съпруга, настоящата си съпруга, децата от предния брак, новороденото... Той се разкъсва как да обича всички максимално".

Типажът татко на Филип Буков път е егоист, които "обича живота и за него това дете е голямо препятствие."

Образите търпят развитие, което зрителите ще могат да проследят в сериите на "Татковци".