10 години след последния си концерт у нас Майкъл Болтън ще зарадва отново българската публика. Звездата даде единственото си интервю за bTV. 

Майкъл Болтън идва за трети път у нас.

„Изминали са 10 години. Имам чувството, че последно съм бил тук преди 5 или 6 години. Всичко ми се размива в главата. Помня първия път. Беше на открита сцена и публиката беше предимно от млади хора. Бяха много шумни и беше много забавно. Първите ми спомени от София са доста скъпи. Едва днес успях да се разходя наоколо за 5 минути. Архитектурата е прекрасна и планирам, когато приключим, да изляза и да огледам повече в детайли”, каза Майкъл Болтън.

Обещава на българската публика да се забавлява на предстоящия му концерт. На него ще изпълни много от големите си хитове.

„Винаги окуражавам публиката да вдига колкото се може повече шум, защото колкото по-шумни са те, толкова повече ще се забавляваме. Тогава ще се опитам да разбера колко от хората са англичани, след като се пошегувам с тях. Ако публиката реагира, това ще се означава, че има доста от тях. Ако ли не, ще се придържам към музиката”, казва още Майкъл Болтън.

Гледайте част от интервюто на Диана Любенова във видеото. Целия разговор може да видите в предаването "Тази неделя".