Стела и Илиян определиха участието си във формата „Смени жената” като необикновено. Влогърите споделиха опита си след преживяното при размяната на семействата, като заявиха, че нетрадиционното семейство е именно това, което искат да бъдат.

В сряда вечер в "Смени жената" млада двойка се изправи срещу улегнало патриархално семейство, като представи своите съвременните разбирания и теории за щастие. Противоположните ценности и философии за живот на двете поколения доведоха до явен сблъсък между двойките в световния социален експеримент по bTV.

Стела и Илиян живеят на семейни начала от 4 години. Двойката има собствен канал в интернет с лично продуцирани комедийни видеа. Въпреки щурия си начин на живот, Стела и Илиян имат ясно изградена система на отговорности - младата жена се грижи изцяло за домакинството, а задълженията на нейната половинка са свързани с монтирането на техните клипове. Философията за щастие на двойката е проста - Стела и Илиян обичат да се впускат във всякакви щуротии и грабят с пълни шепи от живота.

Те размениха живота си за седмица с Нели и Илиян, които са заедно от 17 години и имат две дъщери - Емили и Кристин. Двамата заедно стопанисват частен развъдник за риба в покрайнините на Смолян и ресторант към него. Семейство Топалови държи на патриархалните правила в дома си и определя щастието с усещането за любов и малките постижения в живота. Нели остави усещането за сигурност и спокойствие в дома си, като размени семейството си със Стела и нейната половинка, които гледат на живота от неговата забавна и пъстра страна.

Вижте още какво споделиха влогърите във видеото.