Започнаха снимките на новия сезон на най-успешното ТВ шоу за таланти у нас - "България търси талант" по bTV. 

Славена Вътова, която е жури в предаването за таланти, гостува в "Тази сутрин", за да разкаже интересни подробности за предстоящия седми сезон.

"Първо те зареждат нас и ние просто им връщаме тази енергия. Супер развълнувани сме всички - в изцяло ново студио сме, с много видеостени", каза Славена Вътова.

"При много строго спазване на всички противоепидемични мерки, за да се ограничи разпространението на COVID-19. Масата на журито не е една, а вече са четири, като всяка има златен бутон. Всички сме с маски, когато не сме пред камера, спазва се изключително много дистанция", коментира промените в предаването, наложени заради новия коронавирус.

"Хората много са развихрили въображението си. Класическите таланти, които сме свикнали да гледаме, са най-малко преобладаващи. Имаме много българи, живеещи в чужбина, които покрай обстановката са се прибрали", каза Славена Вътова.

"Имаше номер, в който аз взех участие по желание на презентиращите. И е нещо, което толкова ме разтърси, че съм сигурна, че ще го помня до края на живота си", сподели тя.

"Има много сълзи от радост в ефир - неща, от които направо губим ума и дума. Много хора се явиха на кастинга и те ще предизвикат небивал интерес през пролетта", разказа още Славена.

"Много сме различни, което е важно. Този сезон доста спорим и влизаме в дискусии с останалите от журито. Единодушни сме в това, че има изключително много талантливи хора. Предстои ни едно невероятно шоу през пролетта", допълни тя.

Вижте какво още сподели Славена Вътова от видеото в Ladyzone.bg.