Изключително оспорван старт на седмия сезон на MasterChef видяха снощи зрителите на bTV. 

Силвена Роу гостува в студиото на "Тази сутрин", за да разкрие подробностите около новия сезон на кулинарното предаване.

"Снимките вървят страхотно, студиото е страхотно. Целият състав сме в чудесна форма. Спазваме всички мерки срещу COVID-19", каза Роу.

"Според мен първият епизод взриви екрана, защото започна като приказка", каза Роу.

"MasterChef ще бъде едно виртуално пътуване из целия свят. Искаме да дадем тази възможност на зрителите да обикалят света с чинията на MasterChef", допълва тя.

Според нея пандемията е довела до раждането на нови кулинарни таланти, защото хората са започнали да готвят и експериментират още повече в кухнята вкъщи.

"Поемам отговорност за кулинарната култура в България, за другата нямам отговорност", каза Силвена Роу.

"Истинският лукс е да се яде растителна храна - доказано е, че това е храната, която ще ви спаси. Истинският лукс не са стекове, гъши дробове, хайвери или меса с антибиотици и химикали - спестете си парите и не го правете", призова тя.

"Защо да не започна да се самолекувам с храната, която ям? Боб - чудесно! Зеле - чудесно! Моята къща е пълна със зелки и туршии, защото са най-добрите пробиотици", каза Роу.

"Увеличаване на енергията и се променя начина на мислене, което става позитивно", това са последиците от здравословното хранене според Силвена Роу.

"Спрях да консумирам прясно мляко. Качественото българско кисело мляко е много полезно, защото е пробиотик. Ако е качествено сиренето, то няма лактоза", допълва тя.

"Като ядеш лоша храна, все едно си биеш шамари и се самонаказваш", каза Роу.

"Не ям никаква пържена храна и захар. Захарта и червеното месо са храната на рака", допълва тя.

"Искам да съм посланик на здравословното хранене в България. Всичко зависи от теб и идва отвътре. Трябва да надрастваш себе си", заключава Роу.

Вижте какво още сподели Силвена Роу във видеото в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!