Един от най-популярните турски сериали в българския ефир в момента – "Опасно изкушение", стана част от програмата на bTV Story още в деня на неговия старт - 11 декември.

Дни преди големия финал на сериала главната героиня даде специално интервю за bTV и bTV Story. Шевал Сам, позната като фаталната Ендер Челеби, ще посети София и като певица. Петя Дикова и операторът Константин Димитров се срещнаха със звездата в Истанбул.

Познаваме я като актриса, но тя е и превъзходна певица, която знае как да накара публиката да се забавлява. Шевал Сам изпълнява авторска музика, както и световни хитове. Българската публика ще може да я види на живо на 23декември в НДК.

Шавал Сам

„Турската публика ме харесва, тук съм популярна както с наши местни песни, така и със световни хитове. У нас всички гледат "Опасно изкушение" и знаят песните ми. И затова ми е интересно как ще ме възприеме българската публика - дали ще хареса представянето ми“, споделя Шевал Сам.

„Популярността на турските сериали по света и особено в България е голяма изненада. В началото не си представяхме, че ще имаме чак такъв голям успех. Преди шест години направихме сериал с много драма, но после започнахме да се забавляваме с тази драма - към трети сезон и продължихме с понякога доста абсурдни и комедийни сюжети. На моменти звучат дори наивно, но са забавни“, казва още тя.

„Понякога в живота се случват глупави или наивни неща, които са по-интересни от всеки сценарий на сериал. Животът поднася много изненади и понякога се случва да чуете разни истории от истинския живот, които са трудни за вярване и човек си казва: "Не, не, невъзможно е, не би могло да е истина." А то е вярно“, коментира актрисата.

„Да играя Ендер имаше лечебен ефект – излекувах лошите си качества“, казва още тя.

Единствено зрителите на новия семеен канал bTV Story ще имат възможност да проследят дългоочакваната развръзка на "Oпасно изкушение", а финалните епизоди на шестия последен сезон ще се излъчват без прекъсване 7 дни седмично от 21:30 чaса.

Големият финал е на 23 декември по bTV Story, когато е и концертът на Шевал Сам в НДК„ а цялото интервю с актрисата и певица може да гледате в предаването "Тази неделя".