Само 3 дни остават до големия финал на „България търси талант". Той е тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Уменията си ще демонстрират 12-те най-добри сред участниците.

Един от финалистите е танцьорът Реми Тоин, който впечатли жури и публика със своите движения и решението си да се развива в България, макар да е имал възможност да представи своето изкуство и в чужбина.

Снимка: btvnovinite.bg

„Изключително много се радвам, че стигнах на финала на „България търси талант”. Не очаквах, макар че много хора ми казваха, че ще стигна”, разкри Реми в „Тази сутрин”.

„Не е само до таланта, а и до това как те оценяват хората като личност. И в България хората гледат по-скоро колко добър си като човек, отколкото колко добър си като артист”, смята Реми.

Снимка: btvnovinite.bg

„Радвам се, че България оцени това, което правя, че ме подкрепиха чак до финала”, сподели танцьорът.

Зад успеха му обаче стои много труд. 12 години се занимава с танци. Тласък да започне му дава музиката, „това е което ме кара да се движа реално – любовта към музиката”, казва Реми.

Той постига своето развитие в танцовото изкуство въпреки че животът му никак не е лек. Той е на 24 години, а първите му спомени са от Дом за деца в Перник.

„Има доста хора, които ми помогнаха да стигна дотук”, разказва Реми. Сред учителите му са Петър от най-доброто „брейк крю” за България - „Електрофорс”, Димитър Желев, който му показва хип-хопа и Христо Андонов от Бургас, който го обучава в момента.

Снимка: btvnovinite.bg

Със своите учители Реми обсъжда представянето си в „България търси талант”.

„Те искат повече, затова се радвам, че са мои учители, защото не се задоволяват с малкото”, казва танцьорът и споделя, че и самият той желае да постигне повече.

„Амбициран съм да го покажа на финала на „България търси талант”, казва Реми.

Не пропускайте неговото представяне на финала на „България търси талант” тази неделя от 20:00 ч. по bTV.