Тошко Йораднов е професионален лъжец. Нека да извадим детектор на лъжата и един единствен въпрос: За Сталийски ли ми казахте да не закачам, или за Гроздан Караджова? Това да е въпросът. Беше до моето бюро в Министерски съвет и ми каза: Пич, Дългият ме праща, недей ходи повече там в ресторанта на Сталийски. Недей прави видеозаписи с камерите, недей, пък и да не хвърляме сега към Гроздан Караджов напрежение, защото има достатъчно.

Това заяви министърът на спорта в оставка и напуснал ИТН Радостин Василев в студиото на „Тази сутрин“.

„Всички народни представители минаха 2-3 теста за лоялност. Екип от професионалисти в продължение на час-два задават стотици въпроси и в зависимост от резултатите хора от партията бяха подложени на детектор на лъжата. Единият беше Георги Георгиев. Това е практика, когато ръководството се съмнява в лоялността на някого и никога не е практика, когато ние се съмняваме в лоялността на ръководството“, добави той.

Василев заяви още, че Тошко Йорданов е единственият, който е отказал да се подложи на тест за лоялност.

„ИТН има огромен проблем, това не е Слави Трифонов, а Тошко Йорданов. Ние го осъзнахме много отдавна, той е ненавиждан заради арогантното си безпардонно поведение, заради грубия си език спрямо депутати. Това не е нормално. Депутатите на ИТН в момента са в Ада“, каза още министърът на спорта в оставка.

Припомняме, че вчера Радостин Василев и още петима депутати от ИТН се оттеглиха от партията.

Вижте повече във видеото.