Засилени проверки на обектите за хранене и търговия по Черноморието. За какво проверяват инспекторите от Агенцията за безопасност на храните и установени ли са нарушения към момента?

В хотел в „Слънчев бряг“, който предлага услугата "ол инклузив", инспектори влязоха в кухнята на ресторанта към хотела.

„В проверения обект не са установени нарушения, направена е проверка в кухненското отделение, където е установен произходът на суровините и условията на тяхното разделно съхранение и на приготвяне на храните“, коментира пред bTV Даниела Кепекова, началник на отдел „Контрол на храните“.

Храните се съхраняват при нужните условия. Целта на официалния контрол е да установи съответствие на условията за съхранение и приготвяне на храните.

"Храната, която се приготвя за деня, но остава, се дава на персонала", обясни управителят на хотела.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement