Аз съм абсолютно същия човек, който отиде на кастинг преди няколко месеца – това заяви за „Тази Сутрин” новият победител в „Гласът на България” Атанас Кателиев. Той спечели голямата награда от 50 хил. лева, след като гласовете на зрителите му отредиха първото място.

Втори стана Кирил Хаджиев – Тино.

Двамата финалисти се състезаваха с песни, избрани от зрителите. За големия победител беше избрана „Impossible” на Джеймс Артър. Въпреки желанието да се забавлява на сцената Атанас призна за притеснение от това дали ще се справи с нелеката задача. „В живота няма лесно”, допълни той.

Победителят в „Гласът на България“ дойде като стругар, без опит в пеенето. Победи много опитни певци, показа, че човек трябва да вярва в мечтите си и да се бори, за да успее.

Каталиев каза, че единствено успехът в музиката е нещото, което не е сбъднал досега. Наградата, която спечели, смята да инвестира в това да прави качествена българска музика.

Тази година всички приходи от есемес гласуването от трите концерта на живо ще отидат в подкрепа на кампанията за възстановяване на опожарените сцени на Националния студентски дом в центъра на София.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!