В „Стани богат“ се чувствах като у дома, а комуникацията с Ники Кънчев беше наистина вълнуваща. Това каза в предаването „Тази сутрин“ Зорница Дамянова, която спечели голяма сума от телевизионната игра.

„Много забавна игра. По-късно, когато гледах предаването, видях, че той се закача с мен. Тогава не го разбирах, защото адреналинът ми беше висок. Въпреки че имам опит на сцената, това е малко по-различно. Но беше едно прекрасно изживяване“, уточни тя.

Зорница е солист в Националния музикален театър. Тя е трето поколение певец. Чичо ѝ е Емил Димитров.

„Следя предаването от години. Харесвам въпроси, които са като пъзел. Обичам да анализирам въпросите. Отговорите – някои от тях са грешни, а други са подвеждащи. Харесвам тези въпроси, на които не зная отговора и където интелектът трябва да бъде провокиран“, каза още тя.

Зорница каза още, че на въпроса за 10 000 лв. е знаела отговора, но не е посмяла да го каже, защото финансовият залог е станал пречката да рискува. Тя твърди, че не е крайно хазартна, въпреки че се е случвало да рискува.

Освен с музика тя обича да се занимава с рисуване на черупки от яйца и да прави декорации. Добър кулинар е. Когато има много поръчки за рисувани яйца, готви основно яйца по бенедиктински, баници и козунаци.

Мъжът ѝ Мартин Василев също е участвал в „Стани богат“. Зорница му е била жокер, когато той е бил участник в телевизионната игра. За съжаление обаче го е подвела, а сега той – като неин жокер, се е справил добре.

„Мисля, че не само той изигра роля в моята игра, аз също изиграх роля в неговата. Той не беше сигурен в отговора, но ми даде ключа, за да го разреша. Ние с него, когато играем вкъщи от дивана, стигаме до доста по-високи суми. А в интернет варианта на играта правех по 100 000 лв. на всяка втора-трета игра“, каза още тя.